Ledige stillinger

kok/køkkenuddannet kollega til 34 timer

CABAS i Helsingør Kommune søger 1 kok/køkkenuddannet kollega til 34 timer i køkkenet på Nyruphus Skovcafé snarest mulig.

Til vores køkken på Nyruphus Skovcafé søger vi 1 kok/køkkenuddannet kollega med køkkenfaglig og pædagogisk flair. Du skal kunne undervise vores STU-elever i samarbejde med de vejledende pædagoger og dine øvrige kollegaer i caféen. STU eleverne kommer som udgangspunkt i køkkenet 4 dage om ugen fra kl. 09:00-14:00 og enkelte gange i weekenden, hvor de deltager i køkken og servicedrift.

Køkkenet har et mindre à la carte kort og afvikler f.eks. mødepakker, brunch i weekends og  helligdage mm. Se www.nyruphusskovcafe.dk

Du bliver en del af et team, hvor dine kerneopgaver er drift af Skovcaféens køkken med produktion og varebestilling mm., ansvarsområder i selve cafédriften i fællesskab med caféens personaler og det hele med et omdrejningspunkt omkring STU eleverne og borgere i afklaring.

Vi løser opgaver som rengøring, opvask og det er vores fælles ansvar at have et falkeøje på husets generelle orden/fremtoning ude og inde. Det er også et fælles ansvar at sørge for at eleverne, under rette vejledning, deltager i alle opgaverne.

Der vil i stillingen indgå weekendarbejde hver 2. weekend. Arbejdsdagene er typisk fra kl. 08:00-16:00. Caféen er lukket mandage og tirsdage, hvor der som andre dage undervises i køkkenet, bakkes op og føres kontrol på diverse.

Fredage er I som oftest 2 kollegaer i køkkenet hele dagen og her er muligheden for at udvikle, sparre om opgaver og elever samt klargøring op til weekenden.

Vi søger en person der:

  • Har en køkkenfaglig uddannelse og et godt humør. Den gode stemning og kultur er ekstremt vigtig for os og vores elever.
  • Har erfaring og overskud til at drifte, have elever og samtidig tage telefonen, hvis der er gæster, der ønsker at booke et selskab eller spørge til en reservation
  • Har overblik, er struktureret og kan overholde deadlines
  • Har erfaring med at anvende IT på minimum brugerniveau
  • Har erfaring med varebestilling via nettet, rengøring og egenkontrol
  • Har en pædagogisk/anerkendende tilgang til elevernes/borgernes forskelligheder og evner
  • Har erfaring med at arbejde pædagogisk eller parathed til at lære det
  • Har lyst til et udfordrende job med mennesker, træning og læring i centrum
  • Er indforstået med at skulle yde hjælp/vejledning til elevernes/borgernes blandede behov, hvis det skulle opstå.
  • Har kørekort og egen bil

Om os:
CABAS køkken består bl.a. af en række køkken og café tilbud inden for STU ( Særligt Tilrettelagt Uddannelse ) og Servicelovens §103 ( borgere i beskyttet beskæftigelse) fordelt på enheder på henholdsvis Nyruphus Skovcafe´ på Kongevejen i Espergærde, skoleboderne på skolerne Rønnebær Allé og Borupgårdskolen i Helsingør, produktionskøkken på Højvangen i Espergærde.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med skiftende og forskelligartede opgaver i en organisation, som er kendetegnet ved menneskelig mangfoldighed og hvor vi lægger vægt på en uformel omgangstone og samarbejde på tværs af fagligheder. CABAS rummer en række tilbud inden for beskyttet beskæftigelse (§103), Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU Lov 564), Afklaringsforløb (LAB §32) samt Samværs og aktivitetstilbud (§104).

Løn- og ansættelsesvilkår:

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest for ansøger der påtænkes ansat og denne indgår i den afsluttende vurdering af en evt. ansættelse.

Kontakt og ansøgning:

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Lars Westergaard telefonnummer 49 28 48 08.

Vi har en forventning om, at du har orienteret dig på vores hjemmeside, inden en evt. samtale.

Stillingen ønskes besat snarest mulig og søges udelukkende via Jobnet eller Helsingør Kommunes hjemmeside.

Ansøgningsfrist 24. oktober 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Vi ser frem til, at modtage din ansøgning.

Søg Jobbet
Uopfordret ansøgning

 

Fordi du vil mere end bare at have et arbejde – du vil gøre en forskel!

Hos CABAS er vi forskellige! Forskellige fagligheder, forskellige funktionsniveauer, forskellige kompetencer. Summen af alle disse forskelligheder er vores fælles styrke.
Vi supplerer og støtter hinanden i et fællesskab sammen med og omkring borgeren. Vores borgere er i daglig tale:
• Medarbejdere – Lov om Aktiv Service §103
• Brugere – Lov om Aktiv Service §104
• Elever – STU
• Borgere i afklaring.

Som personale hos CABAS er du optaget af at bidrage til en meningsfuld og udviklende hverdag for vores borgere. Din fornemmeste opgave er at støtte og motivere borgerne til at udvikle eller vedligeholde kompetencer, så de oplever høj livskvalitet, og udvikler sig til at klare sig bedre på egen hånd, hvor det er muligt.

Har du lyst til at bidrage til vores forskellighed, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV. Skriv et par ord om dig selv, din erfaring, uddannelse og dine jobønsker.

Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.

Hvis du ønsker, at vi gemmer din ansøgning i vores kandidatarkiv, bedes du skrive dette i din henvendelse.
Uopfordrede ansøgninger sendes til mail@cabas.dk