Ledige stillinger

CABAS søger en uddannet tømrer/snedker med pædagogisk flair pr. 1. maj 2021.

Til vores snedkerværksted søger vi en kollega til at indgå et samarbejde med håndværkerkolleger om, at understøtte borgerne i beskyttet beskæftigelse med snedker og tømrer opgaver til vores produktion. Du udviser pædagogisk flair for mennesker med særlige behov. Derudover er du imødekommende og servicemindet og udviser overblik og synlighed. Du kan arbejde struktureret, vedholdende og har god tålmodighed og ordenssans. Som vores nye kollega bidrager du positivt og nytænkende med ideer og tanker der understøtter en fortsat positiv udvikling, for både snedkerværkstedet og resten af vores center.

Snedkerværkstedet har 3 øvrige kolleger samt 20 beskyttede borgere og vi er fysisk placeret i Espergærde. Opgaverne på værkstedet er b.la. produktion af varmekasser, savbukke, altankasser, bord/bænke sæt, legehuse, spækbrædder samt andre snedkervarer af høj kvalitet. De beskyttede borgere har forskellige forudsætninger og du skal vurdere deres individuelle ressourcer dagligt, hvorfor det også er vigtigt, at du er skriftligt og mundtligt velfunderet.

CABAS er et levende og dynamisk beskæftigelses-, aktivitets og samværs-, afklarings-, og uddannelsestilbud for ca. 200 unge og voksne borgere med særlige behov samt 70 øvrige kolleger. Snedkerværkstedet tilbyder beskyttet beskæftigelse, faglig og social kompetenceudvikling inden for tømrer – og snedkerarbejde. Formålet er, at hjælpe de beskyttede borgere til at udvikle sig fagligt og socialt samt at få skabt en arbejdsidentitet.

Du vil være en del af en stor organisation med en travl hverdag, der målretter sig imod arbejde, udvikling, uddannelse og omsorg og som kvalificerer den enkelte borger til selvstændighed og livsglæde.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du har kørekort B og det er ønskeligt, du har stort trailer korekort, men ikke et krav. Der vil blive indhentet straffeattest for ansøger der påtænkes ansat og denne indgår i den afsluttende vurdering af en evt. ansættelse.

Stillingen kan KUN søges via Jobnet eller Helsingør Kommunes hjemmeside og ansøgninger sendt pr. mail kommer ikke i betragtning.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med ansættelse 1. maj 2021. Arbejdstiden kan ligge fra kl. 7:30 – 16:00 på alle hverdage. Løn- og ansættelse sker i forhold til gældende overenskomst på området.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås på vores hjemmeside www.cabas.dk eller ved henvendelse til funktionsleder Ricko Ginnerup: 49 28 48 02. Vi forventer, at du har læst vores hjemmeside inden en eventuel samtale. Ansøgningsfrist er den 18. marts 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 23. marts 2021 i tidsrummet 08:30 – 16:00.