Ledige stillinger

Kreativ pædagog med stor interesse for håndarbejde

Har du lyst til at kombinere håndarbejde med pædagogisk arbejde omkring mennesker i beskyttet beskæftigelse under Servicelovens § 103? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en pædagog til vores Textil værksted på Højvangen 11 i Espergærde.

Vi er fleksible, hvis du hellere ønsker et deltidsjob – ned til 34 timer.

Om stillingen

På Textil værkstedet er I sammen ansvarlige for at skabe en meningsfuld hverdag for borgerne i beskyttet beskæftigelse. I samarbejde med dine kolleger planlægger du produktioner, som borgerne arbejder på og har dermed stor indflydelse på eget arbejde. Din fornemmeste opgave er, at støtte og motivere borgerne til at udvikle og/eller vedligeholde kompetencer, så de oplever høj livskvalitet og udvikler sig til at klare sig bedre på egen hånd, hvor det er muligt.
I hverdagen kommer du til at arbejde tæt sammen med en erfaren kollega. Herudover bliver du involveret i forskellige projekter med kollegaer fra de andre værksteder. Det kan være alt lige fra fællesarrangementer som CABAS Jule- og forårsmarkeder, aktivitetsdage og sommerfest for borgerne.

Om dig

Det er vigtigt, at du har et pædagogisk mindset med en positiv, nysgerrig og anerkendende tilgang til vores borgere (i daglig tale, medarbejdere).
Vi søger en pædagog som:

  • Er god til at formidle håndarbejde og gerne vejleder i syning på maskine, håndstrik, hækling og kreative opgaver med papir. (vi laver bl.a. lejligheds og til og fra kort)
  • Kan bidrage med gode og realistiske ideer til vores produktion.
  • Kan overskue og har overblik over mange delprocesser på én gang i en produktion på værkstedet.
  • Arbejder struktureret og selvstændigt.
  • Har erfaring med skriftlig dokumentation.
  • Har kendskab til målgruppen.

Til samtalen vil vi meget gerne høre dine overvejelser til eventuelle nye produktioner på værkstedet.

Om os

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med skiftende og forskelligartede opgaver i en organisation, som er kendetegnet ved menneskelig mangfoldighed. Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø med uformel omgangstone og samarbejde på tværs af fagligheder.

Tekstil værkstedet er ét af i alt 6 værksteder hos CABAS. Ud over værksteder for beskyttet beskæftigelse (§103) rummer CABAS, Aktivitets og samværstilbud (§104), Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU Lov 564) samt Afklaringsforløb (LAB §32).

Løn- og ansættelsesvilkår:

Der er tale om en fuldtidsstilling, men vi er fleksible i forhold til dine ønsker. (34-37 timer) Arbejdstiden er fortrinsvis på hverdage mellem kl. 8-16. Der vil være månedlig mødeaktivitet og arrangementer for hele CABAS, hvor arbejdstiden vil ligge uden for dette tidsrum.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest for ansøger der påtænkes ansat, og denne indgår i den afsluttende vurdering af en evt. ansættelse.
Du bliver ansat i Helsingør kommune på CABAS med base på Højvangen 11, Espergærde. Vi har en forventning om, at du har læst vores hjemmeside før en eventuel samtale.

Kontakt og ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til funktionsleder Peter Mølndal-Brandt, mobil: 49284809. Kan kontaktes i tidsrummet 9-12

Ansøgningsfrist 18-05-2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 23-05-2022 mellem kl. 8:00 – 13:00

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Søg Jobbet
Uopfordret ansøgning

 

Fordi du vil mere end bare at have et arbejde – du vil gøre en forskel!

Hos CABAS er vi forskellige! Forskellige fagligheder, forskellige funktionsniveauer, forskellige kompetencer. Summen af alle disse forskelligheder er vores fælles styrke.
Vi supplerer og støtter hinanden i et fællesskab sammen med og omkring borgeren. Vores borgere er i daglig tale:
• Medarbejdere – Lov om Aktiv Service §103
• Brugere – Lov om Aktiv Service §104
• Elever – STU
• Borgere i afklaring.

Som personale hos CABAS er du optaget af at bidrage til en meningsfuld og udviklende hverdag for vores borgere. Din fornemmeste opgave er at støtte og motivere borgerne til at udvikle eller vedligeholde kompetencer, så de oplever høj livskvalitet, og udvikler sig til at klare sig bedre på egen hånd, hvor det er muligt.

Har du lyst til at bidrage til vores forskellighed, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV. Skriv et par ord om dig selv, din erfaring, uddannelse og dine jobønsker.

Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.

Hvis du ønsker, at vi gemmer din ansøgning i vores kandidatarkiv, bedes du skrive dette i din henvendelse.
Uopfordrede ansøgninger sendes til cabas@mail.dk