Vi forbereder årets Julemarked

Forberedelserne til det traditionsrige julemarked på Højvangen er i fuld gang. Alle værkstederne summer af liv og forventningsfuld glæde, for et af årets højdepunkter står for døren!

Lørdag d. 20. november åbner dørene til det traditionsrige julemarked på CABAS. Det betyder travlhed på værkstederne i disse dage, hvor borgerne i beskyttet beskæftigelse er i fuld gang med at producere tasker, legetøjssværd, juletræsfødder og meget mere. 

På det grafiske værksted har Philip Hassager travlt med at skære de sidste juleplakater til. Han har været med til julemarkedet flere gange. Første gang arbejdede han i en af boderne, anden gang var han med som gæst. Men hvad er egentlig det bedste ved julemarkedet?

Det bedste ved julemarkedet er bare at kigge på det hele og spise de lækre julegodter, mener Philip Hassager.

Fra legetøjssværd til julepynt

I snedkeriet er forberedelserne til julemarkedet også på sit højeste. Her lægger man sidste hånd på legetøjssværd, julepynt og ikke mindst juletræsfødder. Bo Holte Frederiksen har travlt med at samle de mange juletræsfødder, for dem er der altid stor efterspørgsel på.

Der kommer rigtig mange mennesker til julemarkedet, som ser de flotte ting vi laver. Det synes jeg er det bedste ved julemarkedet, siger Bo Holte Frederiksen

På Design & Textil værkstedet arbejder Niclas Havrilo. Han er i gang med at sy en lille taske som skal sælges på julemarkedet. Han glæder sig rigtig meget, men det er svært at sige hvad det bedste ved julemarkedet er.

Det bedste er det hele. Når pigegarden spiller, duftene og alle de glade mennesker. Det er bare så dejligt, at der kommer mange mennesker. Julemarkedet er bare det bedste, understreger Niclas Havrilo.

I år vil Niclas gerne prøve at være på arbejde, så han skal stå i en af boderne og sælge alle de ting som værkstedet Design & Textil har lavet i løbet af året. Tidligere har han arbejdet på Medieværkstedet, hvor han hjalp med at tage julebilleder.

Det var også sjovt, for så fik børnene en nissehue på, og de blev glade for billederne, fortæller han.

 

 

 

Du kan godt begynde at glæde dig

Vi byder på alt lige fra nisser, julepynt, julekort, adventskranse, gløgg, pandekager, hjemmelavede bolsjer og selveste julemanden.  
Besøgende kan kigge ind til Snedkeriet, Design og Textil og købe vores flotte håndværk, og så har man mulighed for at få årets julefoto i hus på Grafisk værksted 
 
Tag børn og bedsteforældre med – vi har lidt til alle.

 

Fakta:

Julemarkedet er en mangeårig tradition, hvor borgere i beskyttet beskæftigelse og aktivitets og samværstilbud sælger de ting, som de producerer i løbet af året.

Julemarkedet afholdes:

Lørdag den 20. november 2021

Tidspunkt: kl. 10.00-15.00

Sted: Højvangen 11, 3060 Espergærde

 

Vi glæder os til at se jer