Tak for den store opbakning til Julemarkedet

Julemarked_cabas

Gensynsglæden var stor på det årlige julemarked hos CABAS. I lørdags kunne Espergærde og omegn endelig deltage i vores traditionsrige julemarked, som har været aflyst de seneste to år på grund af Covid19. Derfor var det med ekstra stor glæde, at vores STU elever kunne lukke de første besøgende ind præcis kl. 10.  

Vi er så heldige at have mange forskellige gæster på vores julemarked og vi vil gerne takke jer alle for at bidrage til en dejlig dag.

TAK TIL:

 

På trods af sin unge alder er Molly på 7 år en erfaren julemarked-gæst.

Vi er kommet her altid, fortæller Mollys mor. Mormor bor lige i nærheden, så det er en helt fast tradition for os, at tage på julemarked. Desværre kunne mormor ikke være med i år, men nu har vi købt julepynt, boller og småkagedej. Så vi tager lidt af julemarkedet med hjem til hende i stedet.

Rosa, som bor i Espergærde, har taget sin søster Rakul og kusine Róhild med på julemarked.

Vi har aldrig været her før, så vi anede ikke hvad det var, men det her, er absolut en meget positiv overraskelse.  Vi har fået nogle gode sager til hjemmekontoret

Fortæller Rosa, og løfter sin fodskammel op. Rakul afbryder sin søster for hun er lige kommet i tanke om de små træ-hjerter, som hun glemte at købe. De tre må lige ind på snedkeriet én gang til.  

Birthe, Gitte, Jane og Lilly som tilsammen udgør S-drikkeklubben, har været på julemarkedet i alle år. Sammen tager de på forskellige ture i løbet af året, og en af deres faste indslag er julemarkedet hos CABAS.

Selvom vi strikker meget, så er vi virkelig imponeret over de ting I laver her. Det er bare så flot. Det er som om, det er endnu flottere i år.

Tobias på 3 år har taget sin mor Nanna med på julemarked

Jeg kom her selv som barn, og synes det er en rigtig hyggelig tradition

Tobias er meget glad for sit nye sværd, det skal ikke ned i mors pose. Det vil han holde selv.

Vi er her egentlig fordi storesøster på 12 år, skal gå med i Helsingør Pigegarde for første gang. Hun har trænet meget til det, så det er en stor dag! Det er bare en ekstra bonus, at det foregår her på julemarkedet, hvor der også er en masse at kigge på for lillebror”

Tak, fordi I tog pænt imod tjek af corona-pas, som blev indført i sidste øjeblik, og tak for jeres store opbakning.

Det betyder meget for os.