Julemarked 2022

Forberedelserne til årets julemarked er i fuld gang

 Alle værksteder og køkkener summer af liv. Der bliver malet, syet, bagt, savet, slebet og skåret, så alt kan være klar til den store dag.

Vi glæder os til at se jer!

 

Fri Entré

 

LØRDAG D. 26. NOVEMBER

kl. 10.00 – 15.00

 

Vi har fokus på bæredygtighed og godt håndværk på årets julemarked. Hos CABAS finder du håndlavet kvalitetsprodukter produceret af borgere i beskyttet beskæftigelse. Kom og find den helt særlige julegave, den unikke bordpynt, eller den fineste værtindegave. 

Aktiviteter for børn og barnlige sjæle

På vores nisseværksted har du mulighed for at være kreativ sammen med hele familien. Hvis du hjælper os med at finde drillenissen, som har gemt sig, er du med i vores jule-konkurrence. Førstepræmien er en flot istandsat børnecykel.

Bæredygtighed og kvalitetshåndværk

Er du optaget af bæredygtige valg, er vores julemarked det helt rigtige. Vi har givet nyt liv til brugte cykler. Træ, der andre steder betragtes som affald, er blevet til smukke produkter fra snedkeriet. Kasserede møbler og nips er gjort flot i stand, og kasserede cowboybukser er omdannet til tasker og muleposer. Alle værksteder i CABAS er optaget af at producere bæredygtigt og i det hele taget undgå spild. Altid med fokus på detaljen og det gode håndværk.

Julegodter fra køkken CABAS

Du går ikke sulten hjem fra julemarkedet hos CABAS. Både i kantinen og i de udendørs boder finder du god mad, søde sager samt varme og kolde drikke.