Køkken CABAS

Køkken CABAS er for dig, der gerne vil lære at arbejde i et catering køkken. Her er der ingen kundekontakt.

Frokost til medarbejdere og personale på CABAS

Vi laver frokost til medarbejderne og personale på CABAS. Vi arbejder i køkkenet og leverer ugens menu til værkstedernes og tilbuddenes kantiner på Nygård, Svingelport og Højvangen.

Uge 37

Mandag: Fiskedeller med rugbrød & coleslaw
Tirsdag: Karrykål med ris
Onsdag: Sandwich med tunsalat
Torsdag: Nudelsalat med forårsruller
Fredag: Stor mad med kartoffel & bacon

Uge 38

Mandag: Frikadeller m. rugbrød, råkost og surt
Tirsdag: Efterårsgryde m. ris
Onsdag: Pastasalat m. æg og tun
Torsdag: Club sandwich (kylling/bacon/karrydressing)
Fredag: Ovnstegt kylling m. couscous salat

I køkkenet kan du lære
  • At lave varm og kold mad fx sandwich og frikadeller
  • Hvordan man tilbereder og anretter mad
  • At gøre rent i et stort køkken
  • At vaske tøj
  • At bruge køkkenmaskiner og køkkenredskaber.

Køkken CABAS er et af vores beskyttede værksteder og målgruppen er borgere visiteret efter SEL §103.